PLAYHOUSE TEATER, 29 augusti, 19:00


Boka biljett här

En Viktig, Riktig och Äkta gestaltning

Playhouse teater
29 augusti kl.19:00

OBS! Endast ett fåtal biljetter kvar!

Alexander lyfter begreppet föreläsning till en ny nivå i denna gestaltning och föreställning när han med utgångspunkt från sitt eget liv, delar med sig av ögonblick i  livet.

Välkommen till en unik och hisnande livsresa  med sprudlande humor och underhållande allvar på temat att våga se möjligheterna i vardagen.

Ibland när  livet är som bökigast, eller om möjligheterna verkar omöjliga, innehåller livet alltid förunderlig magi, energi  och glädje. Inspireras av mod, förändring och #VRÄ.

Denna föreställning genomförs denna enda gång den 29 augusti i Stockholm.

Välkommen!

Av Alexander Holmberg och Michael Riise

Regí av Michael Riise.

Föreställningstid ca 80 minuter

Var Playhouse Teater, drottninggatan 77, Stockholm

Pressbilder Kontakta agent@alexanderholmberg.se

Foto – om inget annat anges: Peter Knutson

Alexander Holmberg

Alexander Holmberg är ledarexpert, coach och föreläsare. De senaste 15 åren har Alexander arbetat med föreläsningar inom en mängd olika sammanhang. Nu finns det möjlighet att uppleva Alexander på ett helt nytt sätt, där han tar sig an en teaterscen där han presenterar en föreställning helt med utgångspunkt från hans egna liv och äventyr. Läs mer om Alexander här

Regi. Michael Riise

Michael Riise är regissör med ca 35 produktioner bakom sig, samt ett 30 – tal som scenartist på stora och små scener i Sverige, samt inom film och media.  Hans erfarenheter som regissör, pedagog, skådespelare och dansare ligger grund för det unika träningsmaterialet, tillsammans med flera teoribildningar om kommunikation, där han bidrar med sin definition av kommunikation. 2013 kom han ut med en lärobok om kommunikation, Sinnena är större än språket. Läs mer om Michael här.

”Jag har länge funderat över vilket mitt nästa steg som föreläsare är.
Nu vet jag…”