Jag & Teamet

  Jag var tretton år gammal. Jag stod med ansiktet vänt upp mot Calle Tumusla, i den högt belägna huvudstaden La Paz i Bolivia. Det var då jag förstod att världen är större än vad jag någonsin kunnat drömma om. Jag förstod också att ensam är inte stark.

  Det som begränsar oss är, hur vi tänker och vad vi väljer att göra med det.

  Det är vad jag har varit passionerat nyfiken på sedan dess. Att förstå hur du och jag kan göra mer, bättre, oftare, mindre, annorlunda. Den här världen behöver dig. Den behöver kloka personer som tar ansvar, nästa steg och som vill förändra – till det bättre. För att kunna göra det jag gör, arbetar jag med några av Sveriges skickligaste ledarutvecklare, coacher och inspiratörer.

  Kontakta oss så berättar vi mer

  DE SENASTE TIO ÅREN

  Många bollar i luften som fått landa och blivit verklighet. Livet är så fantastiskt kort och det finns så mycket magiskt att få göra! Nedan hittar du ett litet axplock av projekt jag varit involverad i. Att få göra det jag gör, hjälpa och stärka andra människor i sin vardag är något jag är ödmjukt tacksam för. Och arbetat hårt för att få göra.

  Under åren har jag haft förmånen att arbeta med en mängd olika branscher som tex.

  • Finansbranschen
  • Managementkonsultbranschen
  • Idrotten
  • Vården
  • Kommunen
  • Ingenjörsbranschen
  • IT-branschen
  • Reklam- och media
  • Medieföretag

  För att nämna några.

  TIDNINGEN CHEF
  Jag fick förtroendet och uppdraget att på uppdrag av Tidningen Chefs publisher Cissi Elwin, ta fram ett nytt upplägg och tänk kring ledarskapsutbildningar. Det utvecklades till två utbildningar för nya chefer och erfarna chefer. #chefskompetens #utvecklande

  LEDARBILDARNA
  Utbildningar i världsklass. Så enkelt var det när vi trevande drog igång 2012. På allvar 2017, när våra tre huvudutbildningar lanserats och varje månad levererar vi tydligt ledarskap till hundratals chefer och påverkare. #stolt #entreprenör

  BÖCKER
  Jag har alltid tyckt om att formulera mig. Att sätta ord på det som händer. Under åren har jag hunnit med att skriva en del litteratur. Förutom barnböcker, så kom boken ”det tydliga ledarskapet” 2004. I dagarna arbetar jag med en bok om gruppers utveckling.

  SVT
  I rollen som ledarexpert figurerar jag en del i media. Framför allt i nationell media som exempelvis SVT, morgonsoffan, där jag ibland får chans att reflektera kring ledarskap aktuella händelser. #svt #morgonsoffan

  IDROTT & MENTAL TRÄNING
  Under hela min karriär har jag arbetat med atleter i olika former. Hockeyspelare, Golfproffs, Världsmästare i Karate, fotbollsspelare, målvakter, elitcyklister. För att nämna några. De senaste åren har jag även börjat arbeta med hela lag inom framför allt ishockey samt fotboll.

  ARTISTER
  Skräcken att gå upp på en scen kan slå till för vem som helst. Till och med en världsstjärna. Jag har haft förmånen att arbeta med olika artister genom åren. Jag har varit inblandad i Melodifestivalen, artistcomeback, att utveckla självförtroende som artist med mer.

  Min eld

  När jag träffar en publik eller en klient och det glittrar i ögonen av insikt, då har jag levt som jag lär.

  Redan som barn fick jag uppleva världen från ett ensamt barns perspektiv. Jag vet vad det är att växa upp under extrema förhållanden, att känna sig annorlunda, utsatt och utanför. Mina år i Latinamerika gav mig förståelse för språkets betydelse och den kraft det är att göra sig förstådd. Men det gav mig också en djup förståelse för hur fantastiska vi människor är och vilka stordåd  vi alla är kapabla till. Sedan blev jag pappa. På något sätt börjar allting om och man får fler möjligheter.

  Jag är tacksam att få dela med mig, för att hjälpa andra.

  CIVIL RIGHTS DEFENDERS
  Organiserar civilrättsförsvarare världen över. Människor som riskerar sina liv för rättigheter vi tar för självklara. Jag har förmånen att bidra och möta civilrättsförsvarare från hela världen, genom åren.

  MIN STORA DAG
  På uppdrag av Helene Benno, generaldirektör för Min stora dag, har jag de senaste åren arbetat med att utveckla verksamhetens ledarskap.

  ”Vad roligt att det går så bra för dig! Vilken tur du har haft.
  – Tur har inget med hårt arbete att göra, svarade jag och log.”  Inte bara ett nyhetsbrev

  Med regelbunden oregelbundenhet skickar jag ett inspirationsmail med nyheter, trender och självreflektion. Över 2400 prenumeranter.

  Utvalda referenser