Integritetspolicy

Detta är vår integritetspolicy.

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.alexanderholmberg.se

Vårt organisationsnummer är: 556620-9697

Vår besöksadress är:

Alexander Holmberg AB
Regeringsgatan 52
111 56 Stockholm

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Bokningar

Bokar du ett möte på webbplatsen för första gången så ber vi dig om ditt namn, e-postadress, telefonnummer och ett lösenord. Dessa uppgifter används för att kunna nå dig med exempelvis en påminnelse inför ett möte. Lösenordet sparas krypterat, vilket gör att ingen kan läsa vad du har för lösenord, och används enbart när du ska logga in.

Du anger även eventuellt företag (med referensperson) och fakturaadress, som endast används för att kunna ställa fakturan på dig eller ditt företag. Fakturan skickas alltid via e-post.

När du registrerar dig skriver vi även upp dig för vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet genom en länk som finns i slutet av de nyhetsbrev vi skickar ut.

Kontaktformulär

Fyller du i vårt kontaktformulär så skickas uppgifterna till oss via e-post.

Nyhetsbrev

Registrerar du dig för vårt nyhetsbrev sparas din e-postadress hos vår leverantör för nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet genom en länk som finns i slutet av de nyhetsbrev vi skickar ut. Vid avregistrering raderar vi din e-postadress permanent från vår lista över mottagare för nyhetsbrev.

Cookie-filer

Vi lagrar en cookie-fil på din dator när du använder sajten, för att kunna identifiera att sådant du gör på sajten görs av en och samma person. Information används endast av statistiskt syfte och kan aldrig spåras till dig som individ.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år.  Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vi använder Google Analytics för att samla in anonym data om våra besökares beteende på webbplatsen. Denna data används endast för att göra användarupplevelsen bättre.

Var dina uppgifter ligger sparade

Vår webbplats ligger på en server placerad i Sverige, och vi arbetar endast med svenska leverantörer. Detta innebär att de uppgifter som kan kopplas till dig som individ aldrig lämnar Sveriges gränser.

Vilka vi delar dina uppgifter med

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part om du inte har samtyckt till det eller om det inte är nödvändigt för att uppfylla våra förpliktelser enligt avtal eller lag. I de fall vi lämnar ut personuppgifter till tredje part upprättar vi sekretessavtal samt säkerställer att personuppgifterna behandlas på ett betryggande sätt.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Kontouppgifter

Dina kontouppgifter (namn, e-postadress, telefonnummer och lösenord) ligger sparade på vår webbplats tills du meddelar oss att du vill ta bort ditt konto.

Fakturauppgifter

Dina fakturauppgifter (företag, referensperson och adress) sparas i sju år enligt Bokföringslagen (1999:1078), tillsammans med information om de tjänster du köpt av oss.

Bokade möten

Information om de möten du bokat på vår webbplats sparas tillsammans med ditt konto, tills att du ber oss ta bort kontot.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.