• INSPIRERANDE FÖRELÄSARE

    MED HÖG ENERGI & GLÄDJE

A GOLD PLUS SPEAKER is a superb speaker! It’s someone who can deliver an excellent speech even when they arn’t fully prepared. They deliver great clarity in their communication and with the right material they are excellent and given that their content is on par with their presentation skills they are often among the top rated speakers in conferences!

FÖRELÄSNINGAR för GRUPPEN FRAMGÅNGEN NYSTART LÖNSAMHETEN TILLVÄXTEN SAMARBETET HÄLSAN GLÄDJEN ENERGIN PRESTATIONEN KARRIÄREN IDROTTAREN ARTISTEN RELATIONEN LEDAREN TYDLIGHETEN PROJEKTLEDAREN VD MELLANCHEFEN INGENJÖREN APOTEKAREN FÖRSKOLELÄRAREN SÅNGAREN HOCKEYSPELAREN MÅLVAKTEN LAGET TEAMET JURISTEN LÄKAREN

INSPIRATION & VERKTYG

Alexander Holmberg, är ledarexperten som arbetar med högintensiva ledarutbildningar, avancerade coachprogram och livsförändring på riktigt.  Han är också en utmanande, omtyckt och ofta anlitad föreläsare.

LYCKAS MED DINA MÅL

Vill du få en modigare och tydligare verksamhet på riktigt, med mål som alla förstår och vill nå, så krävs det att du tänker till på sikt och tar dig tid för den förändring som du behöver uppnå. Varför göra någonting överhuvud taget – om du ändå inte ska göra det ordentligt?

Anlita en föreläsare med erfarenhet.

Är du ledare som förstått att förändring kräver engagemang och fokus då är jag perfekt som föreläsare. Jag har föreläst för hundratals medarbetare i gasellföretag. Internationella koncerner och små verksamheter. Jag jobbar alltid interaktivt med publiken och är skicklig att skapa en bra dynamik för eventet och utvecklingsdagarna.

Jag är grym i 90-minuter, jag är riktigt vass en förmiddag. En heldag och det händer häftiga grejer!

Jag representeras exklusivt av talarförmedlingen Athenas. Det går alltså bara att boka mig som föreläsare via min agent  eller via Athenas.

”… Helt magiskt. Berörd, glad och inspirerad på en gång…”
”… Tack för en träffande föreläsning. Klockrent vad vi behövde just nu…”
”… Vilken energi! Tack…”
”…Allvarlig glädje. På riktigt och personligt…”
”… När jag kom hem var jag förbannad. Dagen efter ledsen. På kvällen lycklig. Snacka om påverkad…”
”… Alla borde drabbas av Alexander. För man kommer liksom inte undan. Han berör på djupet…”
”…Befriande med någon som vet vad han pratar om…”
”… Vi har haft många föreläsare hos oss. De flesta.  Men Alexander påverkar mest. Fortfarande…”
”… Vill ni lära er om kommunikation och ledarskap – Missa inte Alexander Holmberg…”
”…Föreläsningsföreställningsunderhållningscoaching….”
”Det jag lärde mig, hänger fortfarande kvar. Faktiskt saker jag har nytta av varje dag.Vilken erfarenhet och kompetens han förmedlar…”
”…Jag har sett många föreläsare, men Alexanders föreläsning är det bästa jag varit med om..”
”… Magiskt. Utvecklande. Inspirerande..”

FÖRELÄSNINGAR – ETT URVAL

TYDLIGA MÅL INSPIRERAR

HUR DU NÅR DINA MÅL

Passionerat, humoristiskt och inspirerande

Inspiration och energi att vilja nå och förstå mål och att samlas kring gemensamma ambitioner. Med mycket glädje och inspiration får ni mängder av aha!, hög igenkänningsfaktor och verktyg för att nå era mål.

Alexander har framgångsrikt coachat chefer, ledare, artister, idrottspersonligheter, lag, team, mammor, pappor, ungdomar från svåra utmaningar till att lyckas med sina mål.

På den här föreläsningen får du mängder av verktyg, engagemang för gemensamma mål och en djupare förståelse för målens kraft och möjlighet

Passar till: Kickoffen, ledardagar, utvecklingsdagar för hela personalen.

Omfattning: 90 minuter/ halvdag

FEM FAKTORER FÖR FRAMGÅNG

DEN MODERNA LEDARENS FRAMGÅNGSFAKTORER

Livsviktigt, inspirerande och utvecklande

De senaste 15 åren har Alexander utbildat, coachat och arbetat  med chefer och ledare från hela världen. På den här föreläsningen får du tillgång till kraftfulla och viktiga insikter för ett modernt ledarskap.  Du får en inblick i de framgångsfaktorer som stärker ledare och som är avgörande för att lyckas.

Du får insikt i nycklarna för att lyckas med ett självledarskap, inspiration att förstå kommunikation som ledare och betydelsen av egenutveckling.  En modern ledare behöver vara skicklig på att kommunicera, inspirera och utveckla sig själv och sin omgivning.Tillgång till kreativitet och förmågan att vara snabbfotad är avgörande framgångsfaktorer.

Passar till: Ledarna i organisationen, ledardagar, utvecklingsdagar

Omfattning: Halvdag/ Heldag

SJÄLVUTVECKLING & LEDARSKAPET

FÖRÄNDRING PÅ RIKTIGT

…Som att vara med om coaching

Handen på hjärtat; hur många gånger har du tänkt bryta en dålig vana, sätta igång träningen eller ta dig bort från den där relationen som är osund?  Hur ofta har du lekt med tanken att det finns mer därborta? Har det hänt att du vill ha mer.

På den här föreläsningen får du mästercoachen Alexanders erfarenheter, nycklar och verktyg. Otroligt inspirerande om de som gått före och exempel och inspiration från verkligheten. Och säkert coaching live!

Passar: Alla.

Omfattning: 90 minuter/ halvdag

INSPIRATION

Missa inte Alexander personliga och välskrivna reflektionsbrev med tips, verktyg och Aha!

Utvalda referenser