• INSPIRERANDE UTBILDARE

    MED HÖG ENERGI & GLÄDJE

Inspirationsdagar för GRUPPEN FRAMGÅNGEN NYSTART LÖNSAMHETEN TILLVÄXTEN SAMARBETET HÄLSAN GLÄDJEN ENERGIN PRESTATIONEN KARRIÄREN IDROTTAREN ARTISTEN RELATIONEN LEDAREN TYDLIGHETEN PROJEKTLEDAREN VD MELLANCHEFEN INGENJÖREN APOTEKAREN FÖRSKOLELÄRAREN SÅNGAREN HOCKEYSPELAREN MÅLVAKTEN LAGET TEAMET JURISTEN LÄKAREN

JAG FÖRELÄSER MER

Jag har slutat med korta föreläsningar. Jag tror helt enkelt inte på dem. Det fungerar inte att inspirera en timme och tro att det kommer att ge resultat på sikt. Boka en underhållare om det är underhållning du är ute efter. Det ger mer för pengarna.

Vill du få en modigare och tydligare verksamhet på riktigt, med mål som alla förstår och vill nå, så krävs det att du tänker till på sikt och tar dig tid för den förändring som du behöver uppnå. Varför göra någonting överhuvud taget – om du ändå inte ska göra det ordentligt?

LYCKAS MED DINA MÅL

Är du ledare som förstått att förändring kräver engagemang och fokus då är jag intresserad. Jag har jobbat med verksamheter som gått från usel till gasell. Ledningsgrupper som inte vågat något annat än den egna rollen men som nu är vassa team med fokus på hela verksamheten. Chefer och ledare i kommuner som tagit sig från osäkra till trygga och långsiktiga. Konsultverksamheter där hälsan kommit i skymundan och där prestationen nu är långsiktig och hållbar.

Jag är bokningsbar för halv- eller heldagar. Då händer grejer.

FÖRETAGSINTERNA INSPIRATIONSDAGAR

TYDLiGA LEDARE VINNER

BLI TYDLIGARE SOM LEDARE

HELDAG/ HALVDAG

Stor portion aha! Få verktygen som krävs för att bli tydligare som ledare. Lär dig språkmönster, verktyg för samtal och återkoppling. Boka mig en hel eller halvdag, för tio eller trehundra deltagare så får du mängder av aha, åhå och skratt.

Dagen är framtagen att fungera för alla typer av grupper.

COACHING ÄR EN KOMPETENS

SJÄLVLEDARSKAPETS NYCKLAR

HELDAG/ HALVDAG

Utvecklande! Få grunden och inspirationen att börja arbeta med coachande ledarskap i verksamheten.Boka mig en hel eller halvdag, för tio eller trehundra deltagare så får du de vassaste verktygen, inspirationen och glädjen att börja arbeta på riktigt med coachande ledarskap.

Dagen anpassas baserat på om det är chefer eller medarbetare. Sluta chefa. Börja coacha.

ETT STEG I TAGET

LÄR DIG COACHA ANDRA

HELDAG/ HALVDAG

Energi och insikt utlovas! En dag om de vanligaste hinder och utmaningar vi upplever vid förändring och verktyg för att komma igenom i en förändringsprocess. Lämplig för verksamheter som varit med om förändring och som tenderat att fastna i mönster.

Dagen passar alla former av verksamheter.

Boka telefonmöte

Vi berättar gärna mer hur du kan utveckla din verksamhet. Gör som många andra företag, kommuner och organisationer. Boka ett telefonmöte, så tar vi det därifrån. Du bokar enkelt en tid här på webbplatsen.

Jag eller någon från mitt team ringer upp dig på angiven tid.

Inte bara ett nyhetsbrev

Med regelbunden oregelbundenhet skickar jag ett inspirationsmail med nyheter, trender och självreflektion. Över 2400 prenumeranter.

Utvalda referenser