COACHANDE LEDARSKAP

Steg 1

Gå två för 1 – Online

Det var en total framgång att få återkopplingen från deltagarna som gick den här utbildningen online. Till och med vi som anordnade dessa tre dagar var skeptiska och tveksamma om det skulle gå att genomföra, men det gjorde det. Med råge.

Alla föreläsningar filmas i realtid och sänds via zoom till dig som medverkar online. Därefter har du två lärare som stöttar dig och dina studiekamrater med övningar och diskussioner online. Självklart är vi medvetna om att det är tre dagar vid en skärm och det har vi tagit höjd för och fyllt dessa dagar med fysiska aktiviteter och övningar gåendes.

En ordinarie plats kostar 8.000:- exklusive moms och för det priset får alltså du möjligheten att bjuda med en kollega eller en partner på denna utbildning nu i Maj eller i Juni.

Detta erbjudandet gäller endast dig som är mottagare av Alexander Holmbergs nyhetsbrev eller som är prenumerant på hans podd genom Patreon. Erbjudandet gäller endast utbildningstillfället den 18-20 maj eller den 2-4 juni 2021.

Ange koden ”snartsesvi” när du bokar.

Lär dig coacha dig själv och andra

Vad krävs av ett modernt ledarskap idag? Oavsett om du är ny som chef, erfaren ledare eller vill utveckla din coachande förmåga så vet du att coaching är en grundkompetens som är avgörande för ett hållbart ledarskap.

Tydligt coachande ledarskap

På den här utbildningen får du kraftfulla verktyg för att coacha dig själv och andra. Utbildningen ger dig en djup introduktion till ett tydligt och coachande ledarskap. Du får kraftfulla verktyg att bli tydligare i din kommunikation. Med coachande ledarskap och förmågan att skapa tydlighet gör att vi kan leda oss själva och andra bättre, tydligare och rakare.

Utbildningen genomförs cirka tio gånger per år som en öppen utbildning.

  • Antal dagar: Tre dagar
  • Förkunskaper: Inga krävs.
  • Målgrupp: Du som vill utveckla din coaching och ditt coachande ledarskap
  • Pris: 8.000 kr online för två deltagare (Fysiskt är fullbokat)
  • Tider: Dag 1 - Kl. 10.00-18.00. Dag 2 - Kl. 09.00-18.00. Dag 3- Kl. 09.00-16.00