Logga in för att få tillgång till tider

EFter att du bokat, får du sms och mail med adress och tidpunkt. Välkommen!

Integritetspolicy

När du använder detta förfarande för bokning av tider så har du därmed godkänt vår integritetspolicy, som innebär kortfattat att vi sparar den info vi behöver för att kunna göra det vi gör… 😉

Hittar du inga lediga tider som passar, maila kontakt@alexanderholmberg.se så löser vi det.

Vanliga frågor

Hur bokar jag tid?

Du kan boka tid direkt här på webbplatsen. Här har du tillgång till Alexanders lediga coachingtider och kan boka direkt den tid som passar.

Behöver jag förbereda mig?

Ta dig tiden- om möjligt att fundera över varför du vill gå i samtal. Om du har möjlighet, anteckna gärna dina anledningar och hur du tänker dig att resultatet ska bli av samtalen.

Inför det första samtalet.

Du tar ett viktigt och ansvarsfullt beslut när du väljer att gå i samtal.
Vid den första sessionen ställer jag en del frågor till dig om vad som gör att du väljer att gå i samtal just nu, vilka förväntningar du har på samtalen och det resultat samtalen ska leda till. Tillsammans formulerar vi sedan ramarna för samtalens inriktning.

Om du vill förbereda dig för att få mer av coachingen rekommenderar jag att du skriver ner hur din nuvarande situation är och vad du vill åstadkomma med coachingen. Underlaget tar du med dig på första mötet.

Första tillfället.

Vi går igenom din nuvarande situation och vad målet med coachingen är. Bli inte förvånad om du redan nu får med dig viktiga insikter. Första gången får du och coachen möjligheten att förutsättningslöst träffas och gemensamt komma överens om hur framtiden ska se ut, hur ofta ni träffas och vad coachingen ska ge.

Hur ofta ses man?

Hur länge du går i samtal beror förstås på ditt behov och din situation. Det kan variera från relativt kort tid till längre. En del går varannan vecka. Andra går fyra gånger per år. Ditt behov styr.

Det är viktigt att du om möjligt avsätter egen tid mellan samtalen för egna reflektioner och eventuella uppgifter.

Vad händer mellan träffarna?

Du kommer eventuellt och vid behov att få övningar, uppgifter och uppdrag som du ska arbeta med självständigt mellan träffarna. Detta är för att du ska fördjupa din utveckling och att omsätta det vi arbetar med i vardagen.

Vad kostar det?

Ett första besök hos mig kostar – som många andra – 3´för första tillfället. Därefter om du väljer att gå privat, eller genom företaget så varierar priset beroende på avtal och syftet med samtalen. En del väljer att gå en gång i månaden, för en del blir det första tillfället startskotet för en intensiv eller kort process. Pris, omfattning och frekvens är något som du och Alexander går igenom vid första tillfället. Fakturering sker månadsvis eller efter överenskommelse. Kontakta oss – om du har frågor kring pris.

Var finns Alexander?

Alexander arbetar primärt i Stockholm, Regeringsagatan 52 men reser även vid behov i övriga orter. Alexander arbetar i undantagsfall via telefon.

Vad gäller med moms?

All fakturering sker exklusive moms.

Bokning på nätet.

När du bokar din tid här på nätet får du möjligheten att själv ändra dina bokade tider. De bokade tider du har, sker direkt i min kalender med lediga tider avsatta för samtal.

Avbokning - vad gäller?

Jag har hittills aldrig skickat en faktura för utestående coachingtid. De som går hos mig, vill gå, så jag har inte hamnat i det dilemmat. Om du bokar dina tider här på webbplatsen så har du själv möjlighet att administrera dina tider.

Vilken inriktning har Alexander som coach?

Alexanders inriktning som coach är att likna med den kognitiva beteende psykologins arbetssätt. Vi arbetar med fokus på framtid, förändring och resultat. Ibland behöver du som klient ta några kliv bakåt i livet för att hantera mönster och vanor. Dessa belyser vi och identifierar aktiviteter i framtiden som gör skillnad. Då coaching inte är en exakt vetenskap, har jag hämtat min teoretiska och evidensbaserade grund inom psykologi, beteendevetenskap, NLP, Transaktionsanalys, KBT, Filosofi, Lingvistik, Motiverande samtal, mental träning för att nämna några. Fråga gärna!

INSPIRATION

Missa inte Alexander personliga och välskrivna reflektionsbrev med tips, verktyg och Aha!