Mer centralt – optimerad lokal för samtal

En plats för coaching och utveckling

I samarbete med Convendum, Ledarbildarna AB och min egen verksamhet, har vi på Alexander Holmberg AB, tagit nästa steg. Från och med den 15 april, har jag ett unikt samtalsrum – specialanpassat för coachande samtal och med en hög grad av tillgänglighet och högre servicenivå för dig som kommer till mig.

Kom en stund innan, eller häng kvar. 
Varmt välkommen till mina nya lokaler på Regeringsgatan 52, en trappa upp. Tryck på ”convendum” på dörren och gå in i entrén, en trappa upp så möts du av någon i receptionen som vet att du är på väg. Ta en kaffe, sitt en stund och vänta innan du ska in till mig. I loungen kan du i lugn och ro förbereda dig inför samtalet. Ambitionen med de nya lokalerna är att göra det ännu bättre för dig som klient och att du får ut ännu mer av samtalen. Det råder hög grad av personligt bemötande och diskret välkomnande, så att du kan känna dig så bekväm som möjligt.

Här hittar du mer exakt var lokalen ligger

Senaste nyhetsbrev

Arkiv nyhetsbrev

Senaste på instagram

Instagram has returned invalid data.

BOKA COACHANDE SAMTAL

Ibland går klienten en gång. Ibland längre. Det beror på vad du behöver. Vi börjar med ett samtal. Sedan tar vi det därifrån. De som går i coachande samtal hos mig, har en sak gemensamt. Det händer grejer.

Varför sänka en förväntan? Med en coach vid din sida får du tillgång till praktisk erfarenhet och ett bollplank som stärker din väg framåt. Ditt förhållningssätt och attityd är en av de viktigaste nycklarna för framgång. Förvänta dig mer.

Ta initiativet och boka ett introduktionstillfälle där du får reda på varför coaching för dig ger snabbare resultat för verksamheten.

BOKA INSPIRATIONSDAGAR

Är du ledare som förstått att förändring kräver engagemang och fokus då är jag intresserad. Jag har jobbat med verksamheter som gått från usel till gasell. Ledningsgrupper som inte vågat något annat än den egna rollen men som nu är vassa team med fokus på hela verksamheten. Chefer och ledare i kommuner som tagit sig från osäkra till trygga och långsiktiga. Konsultverksamheter där hälsan kommit i skymundan och där prestationen nu är långsiktig och hållbar.

Jag är bokningsbar för halv- eller heldagar. Då händer grejer.

TYDLIGA LEDARE ÄR FRAMGÅNGSRIKA

Framgångsrika företag är tydliga. En ledare är tydlig. Medarbetare som lyckas i sin vardag är tydliga. Förmågan att kommunicera är en grundförutsättning för att lyckas idag och i framtiden. Bli en del av det nätverk av hundratals ledare som de senaste sex åren förstått kommunikationens påverkan på ledarskap och framgång och som gått utbildningen Det tydliga Ledarskapet.

Utbildningen är en del av ett ledarprogram utvecklat av Alexander Holmberg och hans team för företag och verksamheter som vill uppnå bättre arbetsklimat, öppnare dialoger och framgångsrikt ledarskap.

BESTÄLL EN ELLER FEMTIO

Boken ”Det tydliga ledarskapet” inne på sin tredje upplaga. Över 4000 sålda böcker. Boken ger dig grunden till tydligt ledarskap och är också en del av kursmaterialet på utbildningen.

Nyhetsbrev