COACHING & HANDLEDNING

COACHING FÖR INDIVIDEN GRUPPEN CHEFEN FRAMGÅNGEN MAMMAN PAPPAN LUGNET MER ÄNNU MER NYSTART LÖNSAMHETEN TILLVÄXTEN SAMARBETET HÄLSAN GLÄDJEN ENERGIN PRESTATIONEN KARRIÄREN IDROTTAREN ARTISTEN RELATIONEN LEDAREN TYDLIGHETEN PROJEKTLEDAREN VD MELLANCHEFEN INGENJÖREN APOTEKAREN FÖRSKOLELÄRAREN SÅNGAREN HOCKEYSPELAREN MÅLVAKTEN LAGET TEAMET JURISTEN LÄKAREN

De senaste tio åren har Alexander framgångsrikt arbetat med hundratals människor och deras utveckling. Alexander arbetar med ditt hehetsperspektiv vilket betyder att det ni arbetar med får genomslag i hela din vardag. I såväl yrket som privat. Enkelt beskrivet identifierar ni vad du behöver arbeta med och vilka hinder och möjligheter som finns. Därefter tar vi fram en tydlig planering framåt  som du sedan arbetar efter.

”Av en tillfällighet fick jag kontakt med Alexander Holmberg, ett möte som känns livsförändrande. Jag har inte bara fått en ny karta, han har dessutom gett mig verktyg som jag nu undrar hur jag kunnat leva utan tidigare…”

Tommy ekmanArtist

BLI MER AV DIG SJÄLV STARK TYDLIG I DITT LEDARSKAP I DIN RELATION I DIN VARDAG FÖR DIN EGEN SKULL NYFIKEN PÅ MER I DIN KARRIÄR

Alexander Holmberg kan erbjuda dig coaching på hög nivå. Han utmanar dig att ta ut din riktning, identifiera kärnan i ditt ledarskap och agera framåt med utgångspunkt från dina resurser och potential. Coachingen fokuserar på arbetet och affären med hänsyn till din vardag.

I den individuella coachingen arbetar du och Alexander med din utveckling genom samtal, övningar, träning och tydliga aktiviteter med riktning framåt. Du träffar Alexander förutsättningslöst en första gång för att identifiera område för coachingen och att förtroende uppstår. Därefter styr du och dina utvecklingsbehov processen och kontinuiteten framåt.

I samtalen fokuserar vi på din yrkesroll men berör de utmaningar du upplever finns i hela din vardag.

VANLIGA FRÅGOR

Hur bokar jag tid

Du kan boka tid direkt här på webbplatsen. Här har du tillgång till Alexanders lediga coachingtider och kan boka direkt den tid som passar. Om du inte inte hittar tider som passar så kan du maila Alexander direkt här >>

Behöver jag förbereda mig?

Du behöver inte förbereda någonting speciellt mer än att du vinner på att mer precist ta reda på varför du vill arbeta med coaching just nu.

Inför det första samtalet

Du tar ett viktigt och ansvarsfullt beslut när du väljer att gå i samtal.
Vid den första sessionen ställer jag en del frågor till dig om vad som gör att du väljer att gå i samtal just nu, vilka förväntningar du har på samtalen och det resultat samtalen ska leda till. Tillsammans formulerar vi sedan ramarna för samtalens inriktning.

Om du vill förbereda dig för att få mer av coachingen rekommenderar jag att du skriver ner hur din nuvarande situation är och vad du vill åstadkomma med coachingen. Underlaget tar du med dig på första mötet.

Första tillfället

Första tillfället

Första gången får du och coachen möjligheten att förutsättningslöst träffas och gemensamt komma överens om hur framtiden ska se ut, hur ofta ni träffas och vad coachingen ska ge.

Hur ofta

Hur länge du går i samtal beror förstås på ditt behov och din situation. Det kan variera från relativt kort tid till längre. En del går varannan vecka. Andra går fyra gånger per år. Ditt behov styr.

Det är viktigt att du om möjligt avsätter egen tid mellan samtalen för egna reflektioner och eventuella uppgifter. för boka tid för samtal med mig klickar du på knappen ovan och kan där boka tid med mig.

Mellan träffarna

Du kommer att få övningar, uppgifter och uppdrag som du ska arbeta med självständigt mellan träffarna. Detta är för att du ska fördjupa din utveckling och att omsätta det vi arbetar med i vardagen.

Vad kostar det

Priset varierar beroende på typ av coaching, företagsstorlek samt område. Pris och omfattning är något som du och Alexander går igenom vid första tillfället. En generell riktlinje för priset är ca 3.000:-/timme.

Var finns Alexander?

Alexander arbetar primärt i Stockholm men även vid behov i övriga orter. Alexander arbetar i undantagsfall via telefon.

Moms

All fakturering sker exklusive moms

Bokning på nätet

När du bokar din tid här på nätet får du möjligheten att själv ändra dina bokade tider. De bokade tider du har, sker direkt i min kalender.

Avbokning - vad gäller

Jag har hittills aldrig skickat en faktura för utestående coachingtid. De som går hos mig, vill gå, så jag har inte hamnat i det dilemmat. Om du bokar dina tider här på webbplatsen så har du själv möjlighet att administrera dina tider.

Vilken inriktning har Alexander som coach?

Alexanders inriktning som coach är att likna med den kognitiva beteende psykologins arbetssätt. Vi arbetar med fokus på framtid, förändring och resultat. Ibland behöver du som klient ta några kliv bakåt i livet för att hantera mönster och vanor. Dessa belyser vi och identifierar aktiviteter i framtiden som gör skillnad.

MER MED ALEXANDER

KURS PÅ NÄTET

Under den här kursen får du kunskap, verktyg och inspiration som hjälper dig att lättare realisera planen, hantera de olika utmaningarna du kan ha i din vardag, bredda och fördjupa ditt beslut, förstå motivationen bakom och förstå lite mer om dig själv.

Online-utbildningen ”verktyg för förändring” är ett bra komplement för dig som går i coaching hos mig, eller som kommer att lyssna på mig som föreläsare.

Till utbildningen får du tillgång till praktiska övningar och dokumentation.

Jag såg Alexander på en föreläsning för en tid sedan när jag hittade den här kursen. Det gav föreläsningen ett djupare och viktigare perspektiv som jag hade missat annars.

MELLANCHEF REGERINGSKANSLIET

FÖRFATTAREN

Alexander Holmberg är medförfattare till boken ”det tydliga ledarskapet” som ger dig en bra introduktion kring vad som är viktigt för dig som vill bli tydligare i ditt ledarskap. Boken finns i bokhandeln. 

Med glimten i ögat, har Alexander med kollegor gett ut en samling floskler. Högt och lågt. Boken finns i bokhandeln. 

Alexander har även skrivit barnböcker, som kom ut i samband med att han blev pappa och saknade litteratur för små barn, som levde varannanveckoliv. Böckerna finns att beställa direkt av Alexander.